Eerste Italiaanse kilometers

montaioneDe vakantie is begonnen en dat betekent ook dat de eerste buitenlandse kilometers gelopen zijn in de voorbereiding naar de marathon. Lopen in ItaliĆ« is nou niet helemaal wat we in Nederland gewend zijn. Het grootste verschil wordt gemaakt door de temperatuur en het hoogteverschil tijdens het looprondje. Ik ben daarom nog wat zoekend hoe ik de training precies ga invullen. Ondanks een rustig tempo is de hartslag al snel veel hoger dan gewenst wanneer het heuvel op lopen is. De twijfel zit ‘m hierin: moet ik nog langzamer lopen, of zal ik mijn rondjes korter maken? Na 2 rondjes ben ik er nog niet uit.

Vandaag heb ik ook voor het eerst gefietst hier. Prachtig uitzicht, mooie route met flinke klimmetjes en snelle afdalingen. Wat is sporten op vakantie toch mooi! Daar gaan we de komende weken nog veel plezier van hebben.

Share Button