Laatste rondje Garda

Ik was vanmorgen al vroeg wakker. In de verte rommelde het wat en het viel me op dat er minder licht naar binnen scheen in de slaapkamer. De laatste ochtend in Italie begint zonder zon…

Snel trek ik mijn hardloopkleding aan, dit is een kans! Lekker lopen bij een aangename temperatuur. Hetzelfde rondje dan maar weer als eergisteren, dat is goed bevallen. Geen drukke wegen met veel auto’s, maar mooie rustige paden tussen de druivenstruiken. Doordat de zon zich nog niet laat zien loopt de hartslag niet zo hard op. Het lopen gaat daardoor ook makkelijk. Onderweg fietst een ouder echtpaar mij voorbij, maar bij het klimmetje bij de toren kunnen ze niet kleiner schakelen. Afstappen dan maar. Prachtig om daar dan lachend met een lekker tempo voorbij te denderen. Ik moet dan nog 4 km, maar voordat ik het weet heb ik het rondje volbracht. Het laatste rondje in Italie! ┬áZondag weer een rondje Kloosterveen.

Share Button