6 km, 151 bpm

Een bleek zonnetje, temperatuur net boven de 15 graden, kortom: we zijn weer thuis! Vanmorgen dan ook maar direct een rondje gelopen, het was dag 17 van mijn trainingsprogramma en de 6 km 151 bpm moest gelopen worden. Heerlijk een klein rondje na een lange dag in de auto gisteren.

Dag17

De weegschaal gaf -zoals verwacht- vanmorgen wel iets meer aan dan voor de vakantie, door alle biertjes, wijn, chips en andere lekkernijen. Dat is nu weer afgelopen. De vakantie is helaas weer voorbij… De komende weken zal de wijzer wel weer richting de 80 gaan. Mijn streven is om op 18 oktober ergens tussen de 75 en 80 kilo te zitten. Hoe minder kilo’s, hoe minder belasting voor het lichaam en als leuke bijkomstigheid: ook een snellere tijd!  😉

Het rondje vanmorgen was weer heerlijk om te doen. Ik zit nog nazwetend achter de laptop, maar kijk alweer uit naar de volgende training. Aanvankelijk dacht ik dat 4 keer in de week lopen een hele belasting zou zijn, maar na 2 weken -OK, het is vakantie- is het alleen maar motiverend. Bijna verslavend zelfs!

Share Button