Loopshirts

De warme zomerdagen lijken inmiddels voorbij en langzaam aan koelt het buiten af. Dat betekent ook dat ik mijn hardloopkleding moet aanpassen aan de omstandigheden. In plaats van een enkel dun shirtje twijfel ik al over lange mouwen. Of wellicht toch een ondershirt aan doen?shirts

Hoe het weer op 18 oktober in Amsterdam is, is nog niet te voorspellen maar ik zorg voor kleding voor alle omstandigheden. Mijn werkgever (Blue-Mountain) is zo vriendelijk om me te sponsoren, dus heb ik afgelopen weekend een paar mooie shirts uitgezocht. Ook de contacten met de drukker zijn gelegd, want ik wil graag het logo van BM en het MS Fonds op de rug dragen. Op deze manier kan ik ook wat meer aandacht vragen voor de actie die ik voer. Elk beetje aandacht dat het genereert is meegenomen, net als elke donatie. Ik kan daarom nauwelijks wachten totdat de shirts klaar zijn. Wat vind jij van het ontwerp?Ontwerp

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *