Week van de random reboot

Gadgets hebben me altijd al gefascineerd. Urenlang kan ik me ermee vermaken, uitzoeken wat mogelijk is en het maximale uit het ding halen. Soms echter gaat het niet zoals ik wil. Het begon deze week met de telefoon van Dione. Spontaan begon deze te rebooten. Niet zomaar, maar hij kwam daarna in een loop waardoor hij ging herstarten totdat de accu leeg was. Opnieuw instellen had geen effect. Gevalletje garantie…

polar_m400

Vanmiddag een soortgelijk geval, maar dan met mijn Polar M400 sporthorloge. Ik wilde gaan hardlopen, stond er helemaal klaar voor. Hartslagmeter om, starten maar! Na 50 meter de eerste melding op het horloge. GPS was weggevallen, vervolgens ook de verbinding met de hartslagmeter. Training gestopt en vervolgens een nieuwe poging. Nog een 200 meter verder… weer problemen. Dit keer een spontane reboot van het horloge. Kon ik nog beginnen met lopen??? Het frustreerde me! Gelukkig kon ik daarna mijn rondje starten en heeft de Polar me niet meer in de steek gelaten. Wel weer lekker gelopen