Schoenen inlopen

Deze week kwamen mijn nieuwe loopschoenen binnen. Gewoon via internet besteld, want ik weet precies wat ik wil hebben. Al jaren loop ik op dezelfde schoenen en dat bevalt goed. Omdat de intensiteit van de trainingen oploopt en ik niet een marathon op gloednieuwe schoenen wil lopen ga ik ze wat afwisselen met een ander paar. Vanmorgen ben ik met Agnes meegereden naar Norg waar ze ging zwemmen. Vanaf daar heb ik een heerlijk stuk gelopen. De eerste 14 km op de nieuwe schoen zitten erop en ze liepen compleet naar verwachting.

Afgelopen jaren heb ik steeds dezelfde schoenen gehad. Ik stond net voor de kast en zag nog een aantal hiervan liggen. Sommige nog in gebruik bij klussen, of tijdens de vakantie. Hardlopen doe ik er niet meer op. Toch een groot verschil als je ze naast elkaar ziet. Het is vooral kleurrijker geworden! Van oud naar nieuw, met de klok mee.

IMG_0411