Aftellen, nog 3 weken

Het moment van de waarheid komt nu toch wel snel dichterbij. Nog 3 weken en dan is het zover: de TCS Amsterdam Marathon! Dat betekent dat ik nog 2 weken redelijk intensief train, maar daarna is het een week lang rustig aan doen. Vanmorgen heb ik weer een loopje van 9 kilometer gedaan. Het weer is prachtig, dus een shirt met korte mouwen,  op de rug en gaan.

DSC02234

Natuurlijk is er de afgelopen tijd ook wel twijfel. Ben ik er wel al klaar voor? Kan ik die 42 km lopen? Elke keer als ik mensen spreek die een marathon hebben gelopen zie ik een blik van ongeloof als ik vertel dat mijn langste training 14 km is. Aan de andere kant weet ik ook dat er al velen mij vooraf zijn gegaan. Waarom zou het mij dan niet lukken? Raar eigenlijk. Ik ben met veel vertrouwen in het schema gestart, maar nu de marathon in zicht komt…

Nog nooit ben ik zo fit geweest. Mijn conditie is perfect. Ik heb geen last van blessures. Wat kan mij gebeuren!? Niet twijfelen dus, lekker doorgaan en ervan genieten. De marathon is namelijk ook een prachtige happening. Ik kijk er naar uit. Nog 3 weken!!