Laatste trainingen

Het voelt raar en onwerkelijk. Nog een paar trainingen en dan is mijn Sportrusten schema ten einde. Aanstaande vrijdag loop ik mijn laatste 14 km. Gek idee, na maanden lang 4 trainingen per week is het dan tijd voor rust. In de laatste week mag ik nog 2 keer 12 minuten rustig lopen. Het is bijna zover!

De laatste voorbereidingen worden getroffen. Alle benodigde voeding (gels, sportdrank, recoverydrink, carboloader) is in huis en getest. Kleding is gekozen en alleen voor mijn schoenen moet ik nog een definitieve keuze maken. Het voelt ook heerlijk om een hotel geregeld te hebben zodat ik zaterdag in alle rust mijn startnummer op kan halen en zondag niet voor dag en dauw van huis hoef te vertrekken. Die ene dag, na een maandenlange training en voorbereiding, dan moet alles kloppen. Wat komt de datum dichtbij: 18 oktober. Ik heb er zin in en ben er klaar voor!