Naar Amsterdam

Vrijdagavond, de werkweek zit erop en “het weekend” staat voor de deur. Na het eten ben ik gelijk begonnen met het pakken van mijn spullen. Loopkleding gepakt en de hele verzameling gelletjes, sportdrank etc. Alle poeders in porties klaargemaakt en in plastic zakjes gedaan, dus toen dat klaar was leek ik wel een drugsbaron die op reis ging. Op tijd naar bed, lekker uitrusten…

Rond 11 uur vertrokken we vanuit Assen. Op de A1 was het druk, dus reden we er langer over dan gedacht, maar we kwamen ontspannen aan bij ons hotel. Daar hebben we alleen de koffers op de kamer geparkeerd en zijn we direct weer vertrokken. Agnes is met de meiden de stad in gegaan en ik ben naar de Expo gegaan om daar het startnummer te halen. Bizar om daar iemand te treffen die je in Assen tijdens je looprondjes regelmatig tegenkomt en “hoi” tegen roept. Op de Expo hebben we maar even kennis gemaakt.

Expo

Nadat ik nog even bij de stands bij langs ben gegaan heb ik ook ik naar het centrum gereden. Nog even hebben we samen rond geslenterd en toen lekker gegeten. De dames aan de pizza, ikzelf pasta. Toen werd het tijd om naar het hotel te gaan voor de laatste voorbereidingen en om op tijd te gaan slapen. De wekker stond om 6:30 voor zondag.