Nationaal MS fonds

Bij veel fiets- en loopevenementen worden goede doelen gesteund. Voor de TCS Amsterdam marathon is dat het VUmc Cancer Center waar kankeronderzoek wordt gedaan. Ik heb er deze keer voor gekozen om zelf een initiatief te starten en besloot de strijd tegen de ziekte MS te ondersteunen. Door mijn initiatief hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een betere toekomst voor MS patiënten via de steun aan het Nationaal MS Fonds.
Logo-MS-fonds
Het Nationaal MS Fonds werft fondsen om onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de uiteindelijke genezing van MS te financieren. Ze coachen mensen met MS en hun verzorgers en geven voorlichting over MS.

Mijn persoonlijke donatie is slechts een begin en hopelijk kan ik op jou steun rekenen  Alle beetjes helpen! Doneer daarom net als ik aan het Nationaal MS Fonds. Dit kun je doen via mijn actiepagina op Geef.nl of via de knop hieronder. Je steunt het MS fonds met een eenmalige donatie.

Doneer

Jouw bijdrage helpt het Nationaal MS fonds om haar doelen te verwezenlijken. Als je het leuk vindt kun je hieronder in het commentaar je naam en eventuele verdere boodschap vermelden. Dit is een extra stimulans om er op 18 oktober flink tegenaan te gaan!

Namens het Nationaal MS Fonds alvast bedankt voor je bijdrage!

2 gedachten over “Nationaal MS fonds”

  1. Als initiatiefnemer van deze sponsoractie ben ik natuurlijk de eerste die een donatie doet. Ik kijk uit naar jullie reacties en hoop dat we samen een mooi bedrag voor het MS fonds kunnen ophalen.
    Deel daarom deze pagina op Facebook, Twitter en Google+ voor een groot bereik. Dank!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lopen voor MS